jueves, 20 de noviembre de 2014

ELS DRETS DELS INFANTS




25 ANYS DE LA CONVENCIÓ DELS DRETS DELS INFANTS

Avui (el 20 de novembre del 2014) els alumnes de 3r i 4t d'ESO del INS Cristòfol Colom hem anat a l'E.Bressol Les Quatre Torres a celebrar el 25 è aniversari de la proclamació dels dret de la infància.


Nosotros tenemos derecho a la protección, tenemos derecho a salir a la calle a jugar, a estudiar, a enseñar a la gente quien somos de verdad , aquí todos somos iguales nadie es mejor que nadie, un negro no tiene que ser diferente que un blanco o que un chino solo porque sea negro, es una persona y sabe amar como cualquier otro. Todos tenemos derecho a tener una familia y una casa donde protegernos, no sólo protegernos, un hogar donde puedes ser feliz y ser tu mismo.
Todos tenemos derecho a comer y dar comida a las personas que pasan hambre. No tenemos derecho a trabajar aun no estamos preparados, tenemos que estudiar.
Y lo más importante, todos tenemos derecho a ser feliz, no tienes que dejar que nadie te quite la felicidad.
LAMIS 






Aniversari del drets dels infants

Aniversari dels drets dels infants i celebració  del desè aniversari de l'Escola
 bressol   Les quatre Torres

Van  ajudar  a la guarderia  a fer els preparatius per que els nens jugessin  fent activitats,
van  fer  una massa de sal, farina i agua que quedava com si fos plastelina, per que els petits juguéssin amb la massa. Si la xuclen no passa res, perquè no és tòxica. 
                                                                                                                                       Paco







 

El 20 de novembre coincidint amb el 25è aniversari  del drets del infants l'escola bressol celebrava el seu desè aniversari. Vaig anar pel matí i m'ho vaig passa molt bé i me'n vaig  ruire  molt, vaig fer pasta de farina ,aigua i sal ,ven penjar ropa als arbres, per preparar jocs per els petits.
Rosa.






Yo ayude a poner tela a los árboles y luego coger botellas y hacer como un círculo y ayudarle a los niños pequeños a hacerle su fiesta para el aniversario de la guarderia. 
Jonathan 



PER EL 25 ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ  DELS DRETS DE LA INFÀNCIA, VAM PENJAR ROBA ALS ARBRES  I DESPRÈS VAM FER PASTA  DE SAL I VAM ANAR A CASA DIRECTE NO VAM TORNAR AL INSTITUT .
 ZAIF 





Yo ayude a poner la tela, era genial los niño eran muy monos,  me gustaría tener niños por que cuando me fui a ajudar para decorar el espacio donde hacian la fiesta por la tarde, los niños era alegres.
Milagros. 








AGRAÏMENTS

En nom de l'equip i de les famílies, us volem agrair i felicitar per la vostra col·laboració preparant "la placeta" pels més petits.

Ens agradaria que ho féssiu arribar als nois i noies que van venir.

Voldríem que ens féssiu arribar els seus noms.

I a la Maica i a tu, gràcies per tornar a construir un lligam entre el 0-3 i la secundària del Bon Pastor.

Us enviem les fotos per wetransfer.


Salut i força educació!!!!

Àngels en nom de l'equip de l'escola

EBM Les Quatre Torres

Ajuntament de Barcelona

Benvolgudes,
Moltes gràcies per l'acollida i el tracte tan afectuós que ens veu donar.
Va ser un plaer veure com disfrutaven a l'hora que ajudaven.
Els hi faré arribar el vostre agraïment.
Una forta abraçada,

Maica i Mònica en nom del
Equip docent Cristòfol Colom.



L'alumnat participant a qui donen les gràcies: Antonio, Raquel, Nekane, Melody, Ali, Zaif, Jonathan, Adriana, Lisy, Rosa, Milagros, Noemí, Carmen, Sendy, Joel, Paco, Eric, Lamis i Jesús.

No hay comentarios:

Publicar un comentario